ORDINACE PRAKTICKÉHO LÉKAŘE PRO DOSPĚLÉ

MM ordinace s.r.o.
Gen. Svobody 413
Milevsko
39901

Telefon:........382 526 077
Mobil:...........737 972 428
WhatsApp....737 972 428
mmordinace@centrum.cz

Očkování proti Covid-19 v naší ordinaci

05.04.2021 16:11

Zapojili jsme se do celostátního očkování proti onemocnění Covid-19. Bohužel dodávky vakcín (které si musíme zajišťovat vlastním způsobem) jsou závislé na ochotě Krajského úřadu JčK předat vakcíny z očkovacích center do našich ordinací.

Vzhledem k tomu máme zatím proočkované jen pacienty 80+ a teprve v nadcházejících dnech budeme pokračovat u mladších pacientů.

Dle pokynů krajského úřadu postupujeme od starších věkových skupin k mladším, + v dané věkové skupině jsou upřednostňováni pacienti s chronickými onemocněními, které jsou dané MZ ČR.

Očkujeme naše registrované pacienty, kteří se nám přihlásí (mailem nebo telefonicky). V tom případě se již nemusíte jinak registrovat, to vše za vás provedeme v ordinaci, včetně zadání do celostátního systému a vystavení certifikátu po dokončení očkování. Zatím platí, že pacienti již zaregistrovaní do některého z očkovacích center nemohou být registrovaní a očkovaní v naší ordinaci.

Protože však nemůžeme dopředu garantovat v jakém časovém horizontu bude u nás zaregistrovaný pacient očkován, můžete v průběhu doby změnit své rozhodnutí a nově se zaregistrovat k očkování do očkovacího centra přes celostátní registr na internetu. V tom případě vás ale žádáme, abyste nám toto ohlásili, abychom s vámi již dále nepočítali a mohli místo vás zařadit jiného pacienta.

Nelze být zaregistrován současně v očkovacím centru a i u praktického lékaře v naší ordinaci.

Chroničtí pacienti:

Jedná se zejména o pacienty dispenzarizované v odborné lékařské ambulanci – ti mohou dostat dřívější termín v očkovacím centru než by na ně přišla řada dle věkového kriteria. Informace vám podá váš příslušný odborný lékař (nikoliv v naší ordinaci), který má od MZ ČR přesné instrukce, podle kterých vydává svým pacientům kódy k očkování.